Call: 067 200 2474 contact@ahrs.al

20 KOMENTET QË DO E "FUNDOSNIN” INTERVISTËN TUAJ

Intervistat janë stresuese dhe nervat mund të na bëjnë që të na flasë goja para mendjes. Shmangini këto 20 shprehje dhe do të rrisni mundësitë tuaja për sukses. 1) “Prisni pak, po më bie telefoni.” Fikni celularin përpara intervistës. Nëse e harroni dhe ju bie zija,...

10 Mënyra për të Menaxhuar Konfliktet Në Zyrë

Edhe nëse mundoheni ti shmangni, në një mënyrë a në një tjetër, konfliktet gjithmonë ju gjejnë. 1. Kini parasysh që konfliktet nuk janë gjithmonë një gjë e keqe. Në një mbledhje ose punë kreative, kjo nuk është domosdoshmërisht një gjë e keqe, pasi, nëse dikush...

7 GABIMET QË BËJMË SHPESH NË VENDIN E PUNËS

Nëse mendoni se marrëdhënia me kolegët nuk është pjesa më e rëndësishme e karrierës suaj, jeni gabim. Hulumtimet tregojnë se produktiviteti rritet kur marrëdhëniet janë të mira. Por fatkeqësisht, kur fillojmë punë në një vend të ri, ne bëjmë shumë gabime të cilat nuk...

Faza e Dyte e Intervistes: Cfarë duhet te keni parasysh

Ju është kërkuar përsëri për një intervistë të dytë. Intervista juaj e parë padyshim shkoi mirë, si rezultat, kompania po ju konsideron seriozisht juve për punën, dhe ju jeni një hap më afër sigurimit të saj. Sidoqoftë, mund të ndjeheni të pasigurt për mënyrën sesi do...

5 Gjërat që nuk duhet të thoni gjatë Intervistës së punës

Intervistat e punës kryesisht krijojnë nervozizëm për të gjithë. Ja disa këshilla për një intervistë pune të suksesshme dhe 5 gjërat që nuk duhet ti thoni asnjëherë intervistuesit tuaj. 1- Më fal jam me vonesë. Nuk duhet të jeni asnjëherë me vonesë në intervistën...