Call: 067 200 2474 contact@ahrs.al

5 Gjërat që nuk duhet të thoni gjatë Intervistës së punës

Intervistat e punës kryesisht krijojnë nervozizëm për të gjithë. Ja disa këshilla për një intervistë pune të suksesshme dhe 5 gjërat që nuk duhet ti thoni asnjëherë intervistuesit tuaj. 1- Më fal jam me vonesë. Nuk duhet të jeni asnjëherë me vonesë në intervistën...

10 AFTESITË MË TË VLERËSUARA NË REKRUTIM PËR 2020

10 AFTESITË MË TË VLERËSUARA NË REKTRUTIM PËR 2020: 1. Aftësi për të zgjidhur probleme komplekse. 2. Të menduarit kritik. 3. Kreativiteti. 4. Aftësi për të menaxhuar personelin. 5. Aftësi për tu koordinuar me të tjerët. 6. Inteligjenca emocionale. 7. Gjykimi dhe...