Call: 067 200 2474 contact@ahrs.al
RRETH NESH

Mirë se erdhët në portalin elektronik të Albanian HR Solutions!
E vendosur në Tiranë dhe e mbështetur mbi një rrjet ekspertësh të fushave dhe specialiteteve të shumta të punësimit, Albanian HR Solutions ofron shërbime të gjera. Falë investimit tonë në implementimin e standardeve më të avancuara Evropiane e Ndërkombëtare per shërbimet e ofruara dhe të përkushtimit ndaj punës tonë kemi arritur të bëhemi një nga burimet njerëzore më të suksesshme jo vetëm në Tiranë por edhe në shumë qytete të tjera.

Albanian HR Solutions ofron një nga shërbimet më cilësore në treg në fushën e Burimeve Njerëzore.

Ne ju ofrojmë më të mirën për:

– Headhunting & Rekrutim
– Trajnime
– Këshillim Karriere
– Konsulence në Menaxhimin e Cilësisë