Call: 067 200 2474 contact@ahrs.al

Expertë Në Punësime Dhe Kualifikime Profesionale

Për më shumë se 10 vite, kemi mbyllur me sukses projekte të rëndësishme punësimi me kompanitë më të mirënjohura shqiptare dhe ndërkombëtare. 

Ne ushtrojmë aktivitetin tonë në të gjithë sektorët dhe industritë.

PUNËDHËNËSIT

Na kontaktoni për të marrë shërbimet tona.

PUNËMARRËSIT

Klikoni më poshtë për të parë pozicionet e lira.

 

Shërbimet Tona

 

PunËsim (brenda dhe jashtË Vendit)

KËrkim Ekzekutiv (Headhunting dhe Rekrutim)

h

KUrse PROFESIONALE

+

SHëRBIME ASEKONDIMI (STAFF LEASING)

Trajnime

R

Këshillim Kariere

Partneret Tane

  • No Record Sorry!  Does not match record with your keyword Change your filter keywords to re-submit OR Reset Filters

Të Rejat dhe Artikuj

20 KOMENTET QË DO E "FUNDOSNIN” INTERVISTËN TUAJ

Intervistat janë stresuese dhe nervat mund të na bëjnë që të na flasë goja para mendjes. Shmangini këto 20 shprehje dhe do të rrisni mundësitë tuaja për sukses. 1) “Prisni pak, po më bie telefoni.” Fikni celularin përpara intervistës. Nëse e harroni dhe ju bie zija,...

10 Mënyra për të Menaxhuar Konfliktet Në Zyrë

Edhe nëse mundoheni ti shmangni, në një mënyrë a në një tjetër, konfliktet gjithmonë ju gjejnë. 1. Kini parasysh që konfliktet nuk janë gjithmonë një gjë e keqe. Në një mbledhje ose punë kreative, kjo nuk është domosdoshmërisht një gjë e keqe, pasi, nëse dikush...

7 GABIMET QË BËJMË SHPESH NË VENDIN E PUNËS

Nëse mendoni se marrëdhënia me kolegët nuk është pjesa më e rëndësishme e karrierës suaj, jeni gabim. Hulumtimet tregojnë se produktiviteti rritet kur marrëdhëniet janë të mira. Por fatkeqësisht, kur fillojmë punë në një vend të ri, ne bëjmë shumë gabime të cilat nuk...

Faza e Dyte e Intervistes: Cfarë duhet te keni parasysh

Ju është kërkuar përsëri për një intervistë të dytë. Intervista juaj e parë padyshim shkoi mirë, si rezultat, kompania po ju konsideron seriozisht juve për punën, dhe ju jeni një hap më afër sigurimit të saj. Sidoqoftë, mund të ndjeheni të pasigurt për mënyrën sesi do...

5 Gjërat që nuk duhet të thoni gjatë Intervistës së punës

Intervistat e punës kryesisht krijojnë nervozizëm për të gjithë. Ja disa këshilla për një intervistë pune të suksesshme dhe 5 gjërat që nuk duhet ti thoni asnjëherë intervistuesit tuaj. 1- Më fal jam me vonesë. Nuk duhet të jeni asnjëherë me vonesë në intervistën...

Na Ndiqni Në:

Na Kontakto në:

Cel: 067 200 2474
Email:  stafi@ahrs.al
Na Vizitoni: Rruga e Barrikadave, Vila 158, Kati II-te, Tirane, Shqiperi.