Call: 067 200 2474 contact@ahrs.al

20 KOMENTET QË DO E "FUNDOSNIN” INTERVISTËN TUAJ

Intervistat janë stresuese dhe nervat mund të na bëjnë që të na flasë goja para mendjes. Shmangini këto 20 shprehje dhe do të rrisni mundësitë tuaja për sukses. 1) “Prisni pak, po më bie telefoni.” Fikni celularin përpara intervistës. Nëse e harroni dhe ju bie zija,...